Je bent op zoek naar handige meubels voor je badkamer. Logisch wel, want de badkamer verdient de nodige luxe toch? Standaard meubels. Het zou kunnen, maar unieke aspecten in de badkamer zijn toch veel leuker? Denk aan een wastafelmeubel dubbele wasbak bijvoorbeeld. Over die wastafelmeubel dubbele wasbak zal deze tekst onder andere gaan. Tevens zul je wat andere meubels tegenkomen die jouw badkamer om zullen toveren tot een ontzettend luxe plek van het huis. Ben je wel klaar met een standaard badkamer met slechts de basis die nodig is om te leven? Ben je toe aan meubels met net dat beetje extra? Lees dan vooral verder. 

Ga voor luxe, ga voor een wastafelmeubel dubbele wasbak

Zoals beloofd zal het gaan over het wastafelmeubel dubbele wasbak. Een dergelijke wastafel is ideaal als je samenwoont met een levenspartner, een goede vriend, eventuele kinderen of met wie dan ook. Een wastafelmeubel dubbele wasbak zorgt ervoor dat er twee mensen tegelijkertijd de dingen kunnen doen die ze moeten doen op de badkamer. Twee mensen die tegelijkertijd tanden kunnen poetsen bijvoorbeeld of de een wast zijn/haar gezicht terwijl de ander bezig is met het haar in model brengen mogelijk met behulp van wat water. Ontzettend handig is het niet? 

Ledverlichting in de spiegel

In de vorige alinea is heel kort iets gezegd over een spiegel boven de wasbak. Ja, die spiegel mag namelijk ook echt niet ontbreken. Je moet je haar goed kunnen doen, kijken of je er wel goed uitziet, et cetera. Je kunt gaan voor een standaard spiegel, of je gaat voor een spiegel met led verlichting. Dat geeft de spiegel gewoon net een wat luxere en mooiere uitstraling. Onwijs geschikt voor een ieder die houdt van een iets wat smaakvoller uitziende badkamer. Het is slechts een klein detail, maar zal zeker zorgen voor een wereld van verschil.

Een ingebouwd bad

Dan ben je alweer aangekomen bij de allerlaatste tip die deze tekst voor je te bieden heeft. Deze alinea zal gaan over een bad. Niet zomaar een badkuip, nee een ingebouwd bad. Perfect om in te kunnen relaxen en al je zorgen even tijdelijk te vergeten. Lekker ontspannen terwijl je alle stress uit je lijf voelt trekken. Tegelijkertijd geeft het een luxe sfeer aan de badkamer. Indien je echt uit wil pakken, ga dan voor een bad met massagestand. Ook dat soort baden zijn verkrijgbaar en wie houdt er nu niet van een lekkere massage op zijn tijd? Je hebt nu hopelijk een beeld gekregen van de dingen die je kunt ondernemen om een chique badkamer te creëren. Schaf een wastafelmeubel dubbele wasbak aan voor optimaal gebruiksgemak en kies voor een spiegel waarin zich ledverlichting bevindt. Tot slot zou je kunnen kiezen voor een ingebouwd bad, eventueel met massagestand. Al deze aspecten zijn functioneel en zorgen daarnaast voor de mooiste badkamer die je ooit hebt gezien. Ga snel je dromen achterna en kies vandaag nog voor luxe! Gewoon omdat het kan en omdat je graag meer uit de badkamer wil halen dan een standaard badkamer je biedt. Bekijk daarom direct het uitgebreide aanbod op Douche-concurrent.nl!