Op zoek naar een leuk uitje om heerlijk te ontspannen? Dan is een privé sauna misschien wel iets voor jou. In Nederland is het bezoeken van een privé sauna nog relatief onbekend. In andere landen van Europa is de privé sauna al behoorlijk populair en vind je verspreid door het hele land veel privé sauna complexen. In Nederland neemt de privé sauna wel toe in populariteit en worden er op verschillende plekken nieuwe complexen geopend.

Hoewel een bezoek aan een privé sauna in Nederland dus nog niet heel bekend is. Is dit wel één van onze tips voor een heerlijk dagje ontspannen. Een privé sauna kent namelijk tal van voordelen en we hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je een complete sauna voor jezelf hebt. Het is wel afhankelijk wat voor type sauna je boekt. Er zijn eenvoudige complexen met simpele faciliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor een uitgebreidere privé sauna met verschillende arrangementen en wellness mogelijkheden. Moments Privé sauna in Malden is daar een mooi voorbeeld van. Deze privé sauna in Gelderland biedt twee suites aan. Een luxe privé sauna met wellness. En een luxe suite met verschillende sauna’s en een zwembad. Voor beide suites kun je ook nog een buitenlounge reserveren met een jacuzzi.

Genieten van wellness zonder pottenkijkers

Niet iedereen stapt even graag een stampvol sauna complex binnen om vervolgens hutje mutje in een bloedhete sauna te stappen. De één heeft er geen problemen mee de ander is iets meer gesteld op z’n privacy. En voor die laatste groep is een privé sauna echt een uitkomst. Ultiem genieten van sauna en wellness in een privé omgeving zonder pottenkijkers. Ook voor mensen met een geloofsovertuiging biedt een privé sauna een uitgelezen mogelijkheid om lekker te ontspannen.