download (3)Even de dagelijkse sleur van het leven ontlopen om tot rust te komen is zeer zeker aan te raden. Een dagje wellness boeken is dan het eerst waar iedereen aan zal denken toch? 

Waarom dan geen arrangement boeken bij de Thermen in Nijmegen? Hier is het namelijk mogelijk om te mogen genieten in een rustgevende ambiance. Het bijboeken van een behandeling is ten harte aan te raden om jouw lichaam en geest weer te laten ontspannen. Even geen zorgen maar alleen genieten is iets wat iedereen toch graag wilt?

Diverse behandelingen

Op de website van de Thermen kan je kiezen uit diverse behandelingen. Mocht het zo zijn dat je van ver af komt bieden ze zelfs een mogelijkheid om te overnachten in een nabij gelegen hotel. Bij de Thermen is hotel Konichiwa aangesloten om jou als klant zijnde te verwennen voor een dagje of misschien wel een weekendje weg. images

Kosten

Het ligt er natuurlijk aan hoeveel behandelingen je hebben wilt om de kosten hiervoor te bespreken. Toch is het toegankelijk voor iedereen om tot rust te komen in een oase van ontspanning. Bij binnenkomst zal je hartelijk worden ontvangen en kan je ervoor kiezen om een behandeling te boeken of niet. Vervolgens wordt je verwezen naar de kleedkamer om je geheel te ontkleden aangezien het niet toegestaan is om met zwemkleding in de Thermen te bevinden. download (2)

Al met al is een dagje wellness zeer zeker aan te raden! De garantie dat je hier tot rust zult komen is aanwezig!