Een bezoekje aan de kapper is voor veel vrouwen pure ontspanning. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en even rust en ontspanning. Bij Rehair Hair & Beauty in Bussum nemen ze dat serieus. Bij deze kapper Bussum vindt je het totale pakket van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Totaalpakket

Freelance kapperEen totaalpakket kan bestaan uit een complete haar- en hoofdhuidverzorging, het aanmeten van een compleet nieuw kapsel of alleen het bijknippen van de punten in het haar. Doordat alles onder een dak zit, kun je vanuit de kappersstoel zo door voor een nagelstyling, manicure of schoonheidsbehandeling. Of toch liever een pedicure of ontspannende massage? Bij Rehair kun je terecht voor totale ontspanning. Even een momentje voor jezelf in een prettige omgeving.

De kapsters zelf zijn ervaren en professioneel. En kunnen met goed advies het mooiste in je naar boven halen. Ze zijn gedreven en op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarmode en uiterlijke verzorging. Rehair maakt gebruik van de hoogwaardige innovatieve producten van Alfaparf.

Rehair biedt persoonlijke verzorging voor hair, body en mind. Ontspannen en ontstressen, je wordt verwend en ontzorgd. Je voelt je herboren als je de salon verlaat en je kunt de wereld weer aan. Wees welkom en wordt gezien. Relax, Rebirth, Restart, Rehair.

Op zoek naar een kapper Bussum? Maak vooral een afspraak bij Rehair om het zelf te ervaren. Laat je meevoeren in een oase van rust en totale ontspanning en kom als herboren weer buiten, waar de wereld aan je voeten ligt.