betonlook

Voor mijn badkamer zocht ik materialen om een minimalistische en industriële look te creëren. Met deze betonlook tegels 90×90 is dit helemaal gelukt.

Kiezen van de look

Bij Jan van Erp is ontzettend veel keuze in tegels die op beton lijken. De tegels hebben verschillende kleuren, diverse nuances en structuren. In mijn ogen hadden alle betonlook tegels wel iets dat mij aansprak. Uiteindelijk koos ik voor de kleurtint die ik het best kon combineren met de badkameraccessoires die ik al had gekocht.

tegels in de tuin

Het beste van beton

Tegels met betonlook geven mijn badkamer precies wat ik wil bereiken: een strak en industrieel uiterlijk dat met alles kan worden gecombineerd. Omdat beton zelf niet waterdicht is, is het minder geschikt voor natte ruimtes. Betonlook tegels 90×90 dat uiteraard wel. Door te kiezen voor tegels die op beton lijken maak je gebruik van de beste eigenschap van beton: de unieke uitstraling!

Er zijn meerdere tegels die eruit zien als andere materialen, bijvoorbeeld hout of natuursteen. Kijk vooral goed rond op de website en mail als er vragen zijn.