bungalowpark zuid limburg

Ga je wel eens in Nederland op vakantie? Zo niet, dan is het toch eens goed om de mogelijkheden hiervan te bekijken. Boek bijvoorbeeld een bungalowpark Zuid Limburg, welke er genoeg zijn. Maar welke zijn dan leuk om te bezoeken? Er zijn er veel, en wij nemen er enkele met je door waar je geen spijt van zult krijgen. Lees dus eens verder.

bungalowpark zuid limburg

Een vakantiepark in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is dus de perfecte provincie om je volgende vakantie eens te vieren. Maar wat zijn nu leuke bestemmingen? Uiteraard wil je tussen de heuvels zitten, en eventueel in de buurt bij een stad. En dan is Landal Hoog Vaals een goed eerste voorbeeld. Dit ligt in het zuiden van Limburg en tevens vlakbij het Drielandenpunt. Je hebt de keuze uit 355 bungalows, waar je zelfs tot 24 personen terecht kunt. Daarnaast vind je er onwijs veel faciliteiten waar jong en oud van kunnen genieten.

Denk tevens eens na over Résidence Valkenburg. Zoals de naam al zegt, ligt het vlakbij Valkenburg. Tien minuten rijden en je bent er. Verder vind je op het park ook veel wellness huisjes, waarin je kunt genieten van een jacuzzi en sauna. Tevens is er op het terrein een terras te vinden en een restaurant. Een ander voorbeeld is het Bungalowpark Schin op Geul. Dit is een park wat tevens tussen de heuvels ligt. Hier kun je bowlen en er is een overdekt speelpark. Erg leuk dus om met de kinderen op vakantie te gaan. Een laatste tip is Panorama Camping Gulperberg. Dit park heeft huisjes waarin je een panoramisch uitzicht hebt over de heuvels om je heen. Dit is een erg bijzonder park waar je in de ochtend heerlijk wakker wordt. En ook hier is genoeg te beleven voor kinderen.