Een van meest gebruikte ingredienten die wordt gebruikt bij natuurlijke gezichtsmaskers is Honing. Je zult versteld staan ​​hoe zacht een eenvoudig honingmasker je huid zal verlaten. Als je een gevoelige huid hebt of gewoon wilt stralen.

Eiwit- en honingmasker

Het is een ongelooflijke combinatie omdat het, naast het reinigen van de huid, infecties voorkomt en de huid erg glad maakt. Het beste van alles is dat het helpt om de overmatige vetproductie te reguleren, vooral bij mensen die de neiging hebben om aan acne te lijden.

Pumpkin Spice

Ik hou van alles wat pompoen is, dus waarom zou je het niet in natuurlijke gezichtsmaskers stoppen? Pompoen bevat vitamines en mineralen die geweldig zijn voor de huid, zoals vitamine C, vitamine A en zink. Het bevat ook enzymen en antioxidanten die een effect creëren dat lijkt op een alpha hydroxy behandeling. Daarnaast is het geschikt voor een droge huid.

Koel komkommermasker

Deze is vooral geweldig voor een vette of ontstoken huid. Goed voor Alle huidtypes, vooral de droge huid

Matcha Tea gezichtsmasker

Matcha-thee is een groene thee in poedervorm en dezelfde eigenschappen die ervoor zorgen dat het goed drinkt, zijn goed voor de huid! Het is geschikt voor alle huidtypes, vooral verkoeling voor de huid die gevoelig is voor acne.

Chocolade gezichtsmasker

Ik heb de lekkerste voor het laatst bewaard! Honing, cacaopoeder en chocolade vormen samen dit hydraterende gezichtsmasker van chocolade. Theobromine in de cacao stimuleert de doorbloeding van de huid voor een natuurlijke glans en beschermt volgens studies zelfs tegen beschadiging door de zon. Het is goed voor Acne of roodheid en gevoelige huid, daarom dus ideaal voor natuurlijke gezichtsmaskers.

Havermout en melkmasker

Havermout is een heerlijke, 100% natuurlijke scrub. In combinatie met melk profiteert je van de voordelen van deze zuivelfabriek als bevochtiger. Daarom verwijdert het in dezelfde behandeling onzuiverheden en hydrateer je het gebied.