Als je een wellnessruimte hebt, kan het belangrijk zijn om er voor te zorgen dat je ruimte een luxe uitstraling krijgt. Dit is belangrijk omdat het een plek is waar mensen zich kunnen ontspannen, en een luxe uitstraling kan helpen om hun ervaring te verbeteren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jouw wellnessruimte een luxe uiterlijk te geven. De eerste stap is het kiezen van de juiste kleuren. Kies neutrale kleuren zoals wit, grijs, of beige. Deze kleuren geven je ruimte een rustige en luxe uitstraling. Je kunt ook kiezen voor warme kleuren zoals roze, paars, of oranje. De beton cire prijs ligt erg laag op dit moment.

Een mooie gietvloer in de wellness

Het installeren van een gietvloer beton cire is een relatief eenvoudige taak die door een professionele vloerinstallateur kan worden uitgevoerd. De vloerinstallateur zal de ruimte voorbereiden door het verwijderen van de oude vloerbedekking en het reinigen en verwijderen van alle verontreinigingen. Vervolgens zal de vloerinstallateur het beton cire mengsel aanbrengen, aandrukken en gladstrijken om de gewenste look te creëren.De laatste stap is het polijsten van de vloer om een glanzende afwerking te creëren. Deze stap is cruciaal om de vloer een professionele uitstraling te geven. Nadat de vloer is geïnstalleerd, zal de vloerinstallateur ervoor zorgen dat de vloer goed is geconserveerd

Dit is de beton cire prijs

De beton ciré prijs per vierkante meter kan variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type beton dat wordt gebruikt en de afwerking. In het algemeen heeft beton ciré een prijs van €40 – €60 per vierkante meter. De prijs kan ook verschillen als u specifieke vereisten heeft voor het beton dat wordt gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten beton dat wordt gebruikt voor beton ciré, waaronder speciale beton die waterdicht is, of beton dat vuil- en waterafstotend is. Als je kiest voor een duurdere soort beton, zal de prijs per vierkante meter stijgen.